سرعت واکنش بسیار کند است بنابر این مدت زمان زیادی به طول می انجامد. تغییر سرعت پخت منجر به ایجاد حالت بیش پختی یا کم پختی و در نتیجه ی آن کیفیت پایین فراورده میشود.
در شرایط پخت بهینه ویژگیهای فیزیکی اولیه بدون پیرشدگی و ویژگیهای فیزیکی پس از پیر شدگی از حالت رضایت بخش دور هستند بیشتر پیوندهای جانبی به صورت چند گوگردی بوده (تعداد) اتمهای گوگرد بیش از دو عدد (هستند بنابر این ویژگی پیرشدگی بسیار ضعیف خواهد بود.
آمیزه های پخت شده تیره هستند و از خود شکفتگی گوگرد نشان میدهند

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *